Kapsalon Jolanda, de kapsalon voor Fort en omgeving

Kapsalon Jolanda is gevestigd in de Wijk aan de Dorpsstraat 36. Voorheen onder de naam Kapsalon Wolf en sinds 1 december 2011 is Jolanda de eigenaar van Kapsalon Jolanda, Jolanda en haar team hebben samen al meer dan 40 jaar ervaring als kapster. Bent u woonachtig in Fort of omgeving en bent u op zoek naar een kapsalon bij u in de buurt van Fort? Dan bent u bij Kapsalon Jolanda in de Wijk binnen 10 autominuten aan het juiste adres, u kunt gratis parkeren voor de deur en de koffie staat klaar. Iedere ochtend kunt u zonder afspraak bij ons binnen lopen voor een knipbeurt.

Matrix Kleurspecialist.

De kapsters van Kapsalon Jolanda zijn Matrix Kleurspecialist. De haarcosmetica van het merk Matrix verzorgt uw haar intensief, de kleurproducten van Matrix geven altijd een natuurlijk resultaat. U heeft lang plezier van uw coupe, de kleur blijft langer behouden. Bij Kapsalon Jolanda in de Wijk, dichtbij Fort, voel je je al snel op het gemak. Jolanda en Anita zijn ervaren kapsters, zij adviseren u met veel plezier over het kapsel wat het beste bij u past, zowel voor dames, heren als kinderen. De persoonlijke aandacht voor de klanten staat altijd voorop.

Thuis knippen door Kapsalon Jolanda.

Wanneer u dit wenst kan u ook thuis worden geknipt, daarnaast kunnen wij ook het vervoer naar onze kapsalon in de Wijk voor u verzorgen. Wij hanteren een gereduceerd tarief voor senioren, vraag ons gerust naar onze gunstige voorwaarden.